Vuković: Kvazipremijer već dokazao da nije pouzdan partner međunarodnoj zajednici
Aleksandar Vučić

Vuković: Kvazipremijer već dokazao da nije pouzdan partner međunarodnoj zajednici

Poslanica Demokratske partije socijalista (DPS) Aleksandra Vuković kazala je, aludirajući na premijera u tehničkom mandatu Dritana Abazovića, da je neprimjereno da “neko ko nije premijer” jer je “delegitimisan i eliminisan” zbori i tvori u ime Crne Gore.

Vuković je ovo kazala komentarišući sastanak Abazovića sa ambasadorima Kvinte i EU na  kome su se sagovornici saglasili da je “što prije potrebno odblokirati institucije sistema i izabrati članove Ustavnog suda”.

“Neprimjereno je da neko ko nije premijer, jer je delegitimisan i eliminisan, kako u Skupštini, tako i na lokalnim izborima, baš zbog toga što je spriječio deblokadu institucija i izbor sudija Ustavnog suda, zbori i tvori u ime Crne Gore. Kvazipremijer je već dokazao da nije pouzdan partner međunarodnoj zajednici i da ima druge prioritete”, navela je Vuković na Tviteru.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.