Željko Obradović potpisao novi ugovor sa Partizanom?
Željko Obradović

U 15 časova zakazana vanredna konferencija za medije

Željko Obradović potpisao novi ugovor sa Partizanom?

Predsjednik KK Partizan Ostoja Mijailović zakazao je vanrednu konferenciju za medije u 15 sati, a izgleda da je povod novi ugovor za Željka Obradovića.

Kako saznaje "Nova.rs", Željko Obradović je konačno potpisao novi ugovor sa Partizanom.

To je epilog višemjesečnih nagađanja da li će i pod kojim uslovima doći do nastavka saradnje dvije strane, a portalu "Nova.rs" je potvrđeno da je dogovoren nastavak saradnje na dvije godine.

Obradović je u Partizan došao na ljeto 2021. godine i potpisao je trogodišnji ugovor koji ističe na kraju ove sezone.

Sa crno-bijelima je od tada, do sada, osvojio jedan trofej u AdmiralBet ABA ligi i prošle sezone igrao plej-of Evrolige.

Ove sezone mu predstoji odbrana trofeja u regionalnom takmičenju i napad na titulu šampiona Srbije.

Partizan će u utorak igrati protiv Budućnosti u prvom meču polufinala ABA lige u Beogradu.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.