Navijači ismijavaju Riceovu djevojku zbog izgleda, slomljena je obrisala sve fotografije
Lauren i Declan u vezi su skoro 10 godina (Foto: Instagram)

Navijači ismijavaju Riceovu djevojku zbog izgleda, slomljena je obrisala sve fotografije

Chelseajevi navijači na tribinama Emiratesa tokom prošlog derbija ismijavali su izgled djevojke Declana Ricea, nakon čega je ona povukla radikalan potez i obrisala sve fotografije s društvenih mreža.

Rice je od školskih dana u vezi s Lauren Fryer, a par je pretprošle godine uplovio i u roditeljske vode. No, zbog njenog izgleda, često je Rice "meta" rivalskih navijača, a tako je bilo i u duelu protiv Chelseaja, koji je odigran u utorak.

Na društvenim mrežama pojavili su se videosnimci s Emiratesa na kojima navijači Chelseaja pjevaju uvredljive pjesme o Riceovoj životnoj saputnici.

Također, izvrijeđali su je i na društvenim mrežama, a navijači Chelseaja mu očigledno nisu oprostili što je tokom prošlog ljeta izabrao transfer u najvećeg rivala - Arsenal, umjesto da pređe na Stamford Bridge i zaigra za klub za kojeg je navijao u djetinjstvu.
Lauren Fryer je utučena zbog uvreda obrisala sve fotografije s društvenih mreža. Online zlostavljanje se prvi put dogodilo u decembru prošle godine kada su navijači poručili Riceu da "može bolje od nje".

Lauren je od početka karijere Riceova najveća podrška i navijačica i redovno je na utakmicama, a bila je prisutna na Emiratesu u duelu protiv Chelseaja. Rice je odigrao sjajnu utakmicu u pobjedi Arsenala rezultatom 5:0 protiv najvećeg rivala.

Par je nakon skoro deset godina veze u augustu 2022. godine dobio sina Judea, čije je ime Declan Rice istetovirao na tijelu.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.