Babaić: Očuvana ideja SD-a u Beranama
Onur Babić

Babaić: Očuvana ideja SD-a u Beranama

Osim činjenice da ćemo i dalje biti zastupljeni u lokalnom parlamentu, vrlo je važno što je ponovo očuvana socijaldemokratska ideja u Beranama, saopštio je potpredsjednik Opštinskog odbora Socijaldemokrata Onur Babaić.

Socijaldemokrate poručuje Babaić odlikuje drugačija poilitička kultura koju karakterište prevashodno odmjeren i principijelan odnos ali i progresivna politika koju ćemo nastaviti posvećeno da razvijamo u Beranama.

To su dodaje potvrdili i ovi izbori nakon kojih je nastavljen zavidan trend, svojstven našoj partiji a koji se odnosi na zastupljenost u svim lokalnim parlamentima u Crnoj Gori. 

"Kako god se odvijala postizborna kombinatorika, Socijaldemokrate će biti konstruktivan činilac na lokalnoj političkoj sceni, koji će imati kritički odnos prema onim namjerama za  koje utvrdimo da mogu imati negativne posljedice po lokalnu zajednicu a svakako, podržavati i pozdravljati one odluke i inicijative koje će značiti kvalitativni zaokret za naš grad. Čestitamo građanima na izraženoj suverenoj političkoj volji i poručujemo im da ćemo odgovorno obnašati poziciju u lokalnom parlamentu u čijem fokusu će biti bolji ekonomsko-socijalni standard svih stanovnika Berana. Osim toga čestitamo i svim ostalim akterima na očuvanju transparentnog i fer izbornog procesa i osiguranju izbornog integriteta", zaključio je Babaić.
 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.