Na Skadarskom jezeru

Policija pronašla 222 kilograma marihuane i uhapsila dvije osobe

Službenici Stanice granične policije i Podgorica juče su u ranim jutarnjim časovima u reonu Skadarskog jezera presjekli lanac krijumčarenja narkotika iz pravca Republike Albanije.

"Planiranim operativno taktičkim mjerama i radnjama policija je pronašla plovilo u kojem se nalazilo osam većih džakova sa sadržajem opojne droge marihuane težine 222 kilograma", navodi se u saopštenju UP-a.

Daljom pretragom terena u blizini plovila policija je locirala i lišila slobode N.R. i M.J.

Sumnja se da su ova dva lica namjeravala da opojnu drogu prevezu vozilom koje je takođe pronađeno u blizini, na drugu lokaciju.

"Oduzeta opojna droga i lica su predati službenicima podgoričke policije na dalju nadležnost, te su sa događajem upoznati i službenici Sektora za borbu protiv organizovanog kriminala i korupcije", poručuje se u saopštenju.

N.R. i M.J. su uz krivičnu prijavu zbog sumnje da su izvršili krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga, privedeni nadležnom tužiocu.

Granična policija je tokom vikenda pronašla i oduzela ukupno skoro 300 kilograma opojne droge marihuana.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.