Preminuo Tomi Lister: Pronađen mrtav u sobi, bolovao od kovida
Tomi Lister

Preminuo Tomi Lister: Pronađen mrtav u sobi, bolovao od kovida

Glumac Tomi Lister (62), zvijezda filmova "Petak" (Friday) i "Mračni vitez", pronađen je mrtav u svojoj kući.

Kako prenosi NME, vijest je potvrdila Listerova menadžerka Sindi Kauan, koja je rekla da je glumac pronađen bez znakova života u kući u Kaliforniji. Dodala je da je imao simptome kovida-19 u prethodnim danima, zbog čega je otkazao snimanje novog filma.

Tačan uzrok smrti još uvek nije otkriven.

"Bio je nježni div. Imao je najširi osmjeh koji možete da zamislite. Mnogima će nedostajati", rekla je Kauan.

Od Listera se oprostio i reper Ajs Kjub, koji je zajedno sa njim igrao u filmu "Petak".

"Počivaj u miru. Omiljeni "siledžija" Amerike je bio rođeni zabavljač, koji bi uskočio u koju god ulogu da je potrebno. Sve to je bilo praćeno velikim osmjehom. Hvala ti što si bio dobar čovjek u srcu. Već mi nedostaješ", napisao je reper na Tviteru.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.