Stari put do Danilovgrada gotov do septembra
"Građani tvrde da će se ovim tempom radovi završiti za četiri-pet mjeseci", Foto: PG Biro

Parača najavio

Stari put do Danilovgrada gotov do septembra

Stari put ka Danilovgradu biće završen tokom septembra, kaže Savo Parača, direktor Uprave za saobraćaj, koji navodi da radovi idu planiranim tokom. U toku je izgradnja potpornih zidova, a gradnja pet kilometara puta počela je u maju.

"Izvođač radova se trudi da što prije posao završi. Ukoliko dođe do nekih problema oni se rješavaju u hodu. To će biti izuzetna saobraćajnica i sve što je po projektu biće urađeno. Radovi će biti završeni tokom septembra", rekao je Parača, prenosi Dan.

Zbog radova na starom putu prema Danilovgradu stanovnicima Vranjickih Njiva i Veljeg brda, ali i onima koji koriste ovaj put da stignu do Spuža posljednjih dana, duplo više vremena treba kako bi stigli do željene destinacije.

Put je cijelom dionicom iskopan, na nekim djelovima saobraćaj se odvija jednom trakom naizmjenično, vozi se po makadamu pa se diže i velika prašina.

Mještani koji novi put odavno priželjkuju, kažu da se moraju naoružati strpljenjem, snalaze se na razne načine, koriste i alternativne puteve, ali smatraju da se radovi ovom dinamikom neće završiti za četiri do pet mjeseci, kako kažu nadležni.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.