Podgorica: Policija traga za muškarcem koji je pretukao ženu
Foto: Pobjeda

Oštećena nije htjela da da izjavu

Podgorica: Policija traga za muškarcem koji je pretukao ženu

Policijski službenici priveli su na informativni razgovor ženu iz Pogorice za koju se pretpostavlja da je pretukao muškarac čiji identitet nije htjela da saopšti inspektorima.

Prema saznanjima Pobjede, policija je dobila obavještenje od gradjana da je oko 12 sati pretučena žena ispred jedne od zgrada, poznatih kao Pet udovica.

Policija je izašla na lice mjesta gdje je zatekla ženu, staru oko 40-ak godina koja nije htjela da odgovara na pitanja policajaca.

Sa vidnim povredama, uznemirena žena ponavljala je kako neće da podnese prijavu protiv njega i da će “sama to da riješi”.

Policijaci su nakon razgovora s njom, insistirali da se pregleda i da podrobnije ispriča šta se dogodilo.

Izvor: Pobjeda

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.