Najezda pacova u sjedištu policije u Nju Orleansu: Jedu zaplijenjenu marihuanu, svi su drogirani
Ilustracija

Najezda pacova u sjedištu policije u Nju Orleansu: Jedu zaplijenjenu marihuanu, svi su drogirani

Zvaničnici policije Nju Orleansa (NOPD) saopštili da su se u prostoriji za dokaze, u sjedištu policije tog grada, pojavili pacovi koji jedu dokazni materijal, između ostalog i marihuanu.

“Pacovi jedu našu marihuanu. Svi su drogirani“, izjavila je šefica policije En Kirkpatrik na sastanku gradskog odbora za krivično pravosuđe u ponedeljak.

Problem nije ograničen na prostoriju za dokaze, već, pojedini zaposleni tvrde da pronalaze izmet pacova na svojim kancelarijskim stolovima, prenosi CBS njuz.

U istoj zgradi ne rade klime ni liftovi, napomenula je Kikpatrik dodajući da je licemjerno govoriti da je zvaničnicima stalo do zaposlenih, dok oni rade u nesanitarnim uslovima.

Članovi savjeta na sastanku odbora u ponedeljak glasali su za odobrenje zakupa nove zgrade za policiju Nju Orleansa. Novi desetogodišnji zakup koštao bi grad 670.000 dolara mjesečno, što je i dalje jeftinije od 30 miliona dolara koliko bi koštalo popravljanje sadašnjeg sjedišta, rekli su gradski zvaničnici.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.