Povratak Premijer lige se očekuje u junu
Premier liga

Sastanak čelnika Premijer lige i predstavnika vlasti urodio plodom

Povratak Premijer lige se očekuje u junu

Vlada Velike Britanije i čelnici Premijer lige blizu su dogovora da se najjača fudbalska liga na svijetu nastavi u junu.

Ukoliko dođe do poboljšanja situacije u Britaniji u narednim nedeljama, kako očekuju zdravstveni stručnjaci, zvaničnici su pronašli način da se sezona u Premijer ligi završi, prenosi RTS.

Kako Miror saznaje, na sastanku koji je održan u petak, klubovima je poručeno da se spremaju za nastavak sezone u junu.

Plan je da se sezona završi pred praznim tribinama, prema striktnim mjerama i u kontrolisanim uslovima.

Čelnici lige su razgovarali i o tome kako da igračima maksimalno ograniče kontakt sa svijetom, kako bi što duže ostali u sterilnom okruženju.

Takođe, vode se razgovori sa TV kompanijama koje imaju pravo prenosa, da ustupe ostalim televizijama pravo, kako bi se broj prenosa povećao.

Zdravstveni stručnjaci u Britaniji vjeruju da je vrhunac krize na Ostrvu vrlo blizu, i da će se situacija potom popravljati.

Naravno, ukoliko do toga ne dođe, povratak na Premijer ligu će se čekati još malo. 

Uefa je nacionalnim savezima jasno stavila do znanja da se prvenstva ne otkazuju, a to nisu poslušali Belgijanci pa će sljedeće godine, kako stvari stoje, biti bez Evrope.

Predsjednik Uefe Aleksandar Čeferin rekao je da je 3. avgust posljednji rok za završetak Lige šampiona i Lige Evrope. 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.