Golman PSŽ-a za povratak u domovinu platio 200.000 eura
Kejlor Navas

Golman PSŽ-a za povratak u domovinu platio 200.000 eura

Golman francuskog šampiona PSŽ, Kejlor Navas, bez dozvole kluba otputovao je u rodnu Kostariku, a troškove puta platio je 200.000 eura.

Navas se od pandemije koronavirusa, koja „trese” Evropu odlučio sakriti u domovini, prenosi Sportklub.

Iako su mu u klubu savjetovali da to ne učini, Kejlor je iznajmio avion i otputovao u San Hose. Kako prenose francuski mediji, troškovi puta za Navasa i njegovu porodicu iznosili su 200.000 eura.

"Mi smo ljudska bića, a ponekad se i njih bojimo. Okrećemo se Bogu na koljenima, kako bismo preuzeli kontrolu nad situacijom i dali nam mir koji tražimo. Moramo da ostanemo ujedinjeni i da poštujemo pravila koja su nam nametnuta”, poručio je Navas, koji će idućih 14 dana provesti u samoizolaciji.

Ranije su francusku prijestonicu napustili i Nejmar, Tijago Silva, te Edison Kavani.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.