Putin na sparingu sa džudistima povrijedio prst (VIDEO)
Vladimir Putin

Nakon sastanka sa liderima Turske i Irana

Putin na sparingu sa džudistima povrijedio prst (VIDEO)

Posle trojnog sastanka sa liderima Turske i Irana, Putin je u Sočiju razgovarao sa ruskim sportistima, a zatim odijelo zamjenio kimonom.

Trenirao je džudo sa olimpijcima koji su mu bili sparing partneri.

Beslan Mudranov, ruski olimpijski šampion 2016. godine u džudou, sparingovao je sa Putinom, koji je iz svega izašao sa lakšom povredom prsta.

Uprkos tome, ruski predsjednik rekao je da mu je trening popravio raspoloženje.

„Dobro je poznata medicinska činjenica da se nivo adrenalina povećava u osobi koja vježba, a zbog toga se i raspoloženje popravlja, pa onda dobijete u drugačiji pogled na svijet oko vas", istakao je Putin.

Izvor: RTS,Sputnik

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.