Ukrasite svoje nokte novim jesenjim bojama
Ilustracija

Hit lakovi

Ukrasite svoje nokte novim jesenjim bojama

Nove kolekcije lakova za nokte bogate su toplim jesenskim nijansama koje vrlo rado nosimo upravo zbog njihove gracioznosti.

Ove sezone moći ćete da uživate u lakovima boje vina, smaragdne ili pak sive boje.

Izdvojili smo 7 jesenskih trendova kojima ćete sigurno vrlo brzo ukrasiti svoje nokte.

Zlatna

Prava asocijacija na jesen je naravno zlatna. Uz boju opalog lišća ili poneki zlatni aksesoar ukarsite svoje nokte divnom nijansom.

zlatna

Veličanstvena siva

Siva i bež nijansa uvijek su lako nosive pa odgovaraju svakoj odevnoj kombinaciji. Siva matirana će najbolje podići jesenske tonove vaše garderobe.

Smaragdna

Ove je sezone apsolutni hit je smaragdna boja kao i zelene nijanse lakova za nokte. Nemojte se ustručavati i isprobajte i nekoliko nijansi tamnozelene boje, ipak će se one najbolje uklopiti u uz jesenje kiše i jesenju idilu.

Bakarna

Lak za nokte bakrene nijanse možda će vas podsjetiti na devedesete, a ukoliko imate tamniji ten ova nijansa će van savršeno pristajati.

bakarni

Kraljevsko plavo

Tirkizne boje ljeta sada se mijenjaju u tamnoplave nijanse lakova za nokte. Nijanse podsjećaju na boje sumraka ili tamne jesenske noći koje svi obožavamo. Iako ova nijansa laka zahtjeva veću pažnju i strpljenje pri nanošenju, trud će se sigurno isplatiti jer će uz svaku odjevnu kombinaciju izgledati zanimljivo.

Boja crvenog vina

Ove sezone prevladava boja crvenog vina i trule višnje. Tople boje koje se savršeno uklapaju uz zelenu, crnu ili pak smeđu boju jeseni, možete nositi i na svojim noktima.

Zemljani tonovi

Topli zemljani tonovi hit su svake sezone upravo zbog jednostavnosti i ljepote boja  koje se prelivaju u razne nijanse smeđe, zelene, bež ili sive boje.

lak

Kolektiv.me

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.