Riješite se tamne kože na laktovima
Foto: Thinkstock

Samo dva sastojka

Riješite se tamne kože na laktovima

Tamna koža na laktovima svakako nije lijep prizor, pogotovo u ljetnjim danima kada je taj dio uvijek izložen pogledima.

Međutim i za ovaj problem postoje jednostavna rješenja. 

Sve što vam je potrebno je kurkuma i mlijeko. 

Pomiješajte kašičicu kurkume i mlijeko dok ne dobijete gustu smjesu. Smjesu utrljajte na laktove i ostavite da stoji 5 minuta, a nakon toga je isperite. 

Takođe, kod ovog problema može pomoći i maslinovo ulje. Pomiješajte kašičicu maslinovog ulja i kašičicu šećera, i sa tom smjesom trljajte laktove, a nakon pet minuta trljanja operite. 

Preporučljivo je da svaku noć prije spavanja na kožu nanesite kokosovo ulje. Dobro ga utrljajte i ostavite da stoji preko noći. Postupak ponavljajte svaku noć dok ne budete zadovoljni rezultatima, prenosi Superžena.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.