Frizura Jelene Đoković oduševila Vimbldon! (VIDEO)
Jelena Đoković

Pletenica je pravi modni hit za ljeto 2015.

Frizura Jelene Đoković oduševila Vimbldon! (VIDEO)

Pletenica je pravi modni hit za ljeto 2015. godine, a Jelena Đoković prosto nije mogla da izabere ljepšu varijantu od ove popularne riblje kosti, ispletene iznad čela i asimetrično spuštene iza desne strane lica.

Supruga Novaka Đokovića je nedavno osvojila i Vog i svrstala se među dame koje vladaju suptilnim i sofisticiranim osjećajem za modu po izboru ovog slavnog modnog portala.

Zato ne iznenađuje što je izgledala divno i na tribini Vimbldona, gdje je bodrila muža u meču za četvrtfinale.

Uz romantičnu bijelu, čipkanu bluzu je ogrnula i laki bež kardigan, a od detalja je imala samo decentne viseće minđuše i obavezne naočare za sunce!

Na samom početku meča na tribinama Ol Ingland Kluba, Jelena se pozdravila i sa Dejvidom Bekamom koji je meč pratio sa sinom Romeom.

Ukoliko i vi želite da napravite ovu frizuru, evo video uputstva:

 
(Nezavisne novine)

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.