Gole šišale mušterije, upala policija (VIDEO)
Foto:printcsreen/youtube

Racija

Gole šišale mušterije, upala policija (VIDEO)

Ruska policija napravila je raciju u jednom frizerskom salonu u Moskvi nakon što je otkriveno da su frizerke klijente šišale potpuno gole.

Za 70 eura klijenti su mogli da uživaju u "golom šišanju" koje je bilo toliko popularno da su se na ulici, ispred salona, stvarali redovi, piše Metro.

Popularnost je zaposlenima u salonu i došla i glave – pošto su klijenti, često “pod gasom”, mašili vrata i pokušavali da uđu u obližnji centar za autističnu djecu.

Ljudmila Mihailova, upravnica centra, rekla je: "Nismo više djecu mogli da puštamo da se igraju na igralištu, pojavljivalo se puno pijanih muškaraca koji su pokušavali da uđu u zgradu".

Jedan policajac bio je u salonu praveći se da je mušterija kako bi razotkrio navodno dilovanje droge, ali bio je u šoku kad su mu ponudili dodatnu uslugu da, uz nadoknadu, bude go za vrijeme šišanja.

"Kad uđeš dočeka te djevojka s velikim grudima koja nudi šoljicu kafe i flertuje s tobom. Svijetla su prigušena i onda počnu da nabrajaju usluge koje nude. Osim frizura, rade i manikir i pedikir. Što duže sjedite na stolici to više morate da platite", rekao je stalni klijent Sergej Voronov.

Izvor: YouTube

Vlasnici salona odbacili su optužbe da je ono što nude prostitucija, budući da frizerke nemaju seks s klijentima.

Ipak, snimak koji je snimio pomenuti policajac pokazuje da mu je ponuđena opcija dodatnog vremena s djevojkom koja ga je ošišala - po cijeni od 560 eura.

 
Izvor: Mondo.me

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.