Ljetnja sezona na Zlatiboru od 26. juna
Zlatibor

Ljubitelji prirode

Ljetnja sezona na Zlatiboru od 26. juna

Ljetnja sezona u planinskom centru Tornik na Zlatiboru počinje 26. juna, a ski centar Tornik, tim povodom za sve posjetioce za vikend od 26.- 28. juna odobrava popust od 50 odsto na sve sadržaje.

Centar će za sve posjetioce ove planine biti otvoren svake srijede, četvrtka, petka, subote i nedelje od 11 do 17:30 časova, saopsteno je danas iz JP "Skijalište Srbije".

Ljubitelji planine i prirode će pored redovnih sadržaja na ovoj planini imati prilike da uživaju u panormaskoj vožnji žičarom, šetnjama, vožnjom tjubing stazom i bobom na šinama, ali i u odličnim biciklističkim rutama. Pored ovih aktivnosti, posjetioci mogu da oprobaju svoje vještine u mini golfu. Teren za mini golf sa devet rupa prilagođen je planinskom ambijentu, a oprema za ovaj sadržaj se može iznajmiti u samom centru.

Pored golfa, tu je i multifunkcionalni teren za fudbal, košarku i tenis na kojima je, pored rekreacije, moguća i organizacija sportskih turnira.

Skijališta Srbije razvojem ljetnjih sadržaja i širenjem tursitičke ponude na Torniku pružaju mogućnost da porodice i ljubitelji Zlatibora aktivno provedu odmor na planini i da uživaju u prijatnim ljetnjim temperaturama u prirodi.

Karte za sve sadržaje mogu da se kupe na prodajnom mjestu u centru Tornika, a na istoj lokaciji ljubitelji planinskog biciklizma mogu da iznajme bicikle, kao i ostale rekvizite potrebne za aktivan odmor u prirodi, navodi se u saopštenju za Tanjug.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.