Zavirite u unutrašnjost najluksuznijeg helikoptera na svijetu (VIDEO)
VIP verzija helikoptera

Luksuzna letjelica

Zavirite u unutrašnjost najluksuznijeg helikoptera na svijetu (VIDEO)

Helikopter Bel 525 Relentles i dalje se razvija i dorađuje, ali se očekuje da će prvi put poletjeti ovog proljeća. On je kreiran da bi olakšao posao oko transportovanja ulja, ali kreirano je i nekoliko luksuznih verzija ove letjelice.

Prostrana kabina od osam kvadratnih metara dovoljan je prostor za veliki broj tehnoloških pomagala i zabavnih dodataka koji se obično mogu naći u privatnim avionima. 

Nove fotografije prikazuju unutrašnjost VIP verzija helikoptera. Velike stolice, konferencijske sale i male kuhinje samo su neke od prednosti ovog helikoptera.

Ovaj helikopter je prvi tip helikoptera sa poluautomatskim kokpitom. Može da leti brzinom od 280 kilometara na čas i da u jednom mahu preleti čak 925 kilometara.

Još nije poznata cijena ovog luksuznog prevoznog sredstva.

 

(businessinsider.com)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.