Fejsbuk aplikacija uništava telefon
Ilustracija

Najveći krivac za trošenje baterije i interneta

Fejsbuk aplikacija uništava telefon

Kompanija AVG koja se bavi zaštitom uređaja od virusa objavila je listu najgorih mobilnih aplikacija po bateriju smartfona i sveukupan rad, a Fesjbuk je proglašen definitivno najgorim.

Fejsbukk AVG je otkrio da Fejsbukova mobilna aplikacija najviše negativno utiče na rad smartfona i da je treći najveći krivac za trošenje baterije i interneta.

Međutim, dobra stvar je da zaista ne morate da koristite Facebook aplikaciju kako bi uživali u svemu onome šta ova društvena mreža nudi na telefonu.

Bez ikakvih problema možete da koristite i funkcije koje su dostupne kada se ulogujete na Fejsbuk putem mobilnog brauzera.

Na taj način sačuvaćete bateriju i internet na telefonu, javlja Alo.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.