Vidjela bivšeg sa novom djevojkom i  umalo ih ubila(VIDEO)
Foto:printsreen

Optužena za pokušaj ubistva

Vidjela bivšeg sa novom djevojkom i umalo ih ubila(VIDEO)

Ruskinja Marija Artemjeva (26) optužena je za pokušaj ubistva nakon što je svojim autom izgurala auto bivšeg dečka s ceste.

Prema optužnici, ona je na cesti u Volgogradu u autu ugledala svog bivšeg dečkaČaritona Anisimova (28) s novom djevojkom te se u bijesnom napadu ljubomore autom zabila u njega. Anisimov je tada autom pokušao pobjeći, no nije uspio. Djevojka ga je sustigla i ponovno udarila i doslovce izgurala s ceste, a automobil se snažno zabio u stub reklamnog panoa. I Anisimova i njegovu novu djevojku Hitna je morala prebaciti u bolnicu. Srećom, nisu teže povrijeđeni. Natučeni su i očekuje se da će se potpuno oporaviti, javlja Daily Mail. 

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.