Poslatu email poruku uskoro ćete moći da povratite
ilustracija

Nova funkcija

Poslatu email poruku uskoro ćete moći da povratite

Najnovija funkcija, koju Google dodaje u svoju Inbox apliakciju, je prilično zanimljiva i biće od koristi mnogim korisnicima.

Ova nova funkcija omogućava osobi koja je poslala email ili poruku, da istu povuče prije nego što ona bude pročitana.

Prošlog mjeseca, BBM je predstavio sličnu funkciju, a sada Google planira da ovu funkciju doda u svoj Inbox servis, piše B92.

Tokom Reddit Q&A sesije, Inbox tim je otkrio da će korisnici imati mogućnost da se predomisle i vrate email koji su poslali.

Slična funkcija postoji na webu, gde Google Mail Labs kanal omogućava pošiljaocu emaila da promijeni mišljenje o slanju poruke 10 sekundi nakon pritiska "send" tastera.

Moguće je da će sličan sistem biti primijenjen i u Inbox servisu, prenose Nezavisne.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.