Spot u kojem je silovana Lana del Rej procurio u javnost!

STRAVIČNE SCENE NASILJA (VIDEO 18 +)

Spot u kojem je silovana Lana del Rej procurio u javnost!

Zbog brutalnih scena silovanja video nije izašao u javnost prije godinu dana kada je i snimljen

Marilin Menson uvijek je volio provocirati i kroz svoje kontroverzne spotove slati poruke. U najnovijem videu koji je procurio u javnost glumi i pjevačica Lana del Rej.

Zbog brutalnih scena silovanja, video nije izašao u javnost prije godinu dana kada je i snimljen, ali sada je ipak procurio.

"Snimci su bolesni”, samo je kratko rekao reditelj Eli Rot u intervjuu kod Larija Kinga.
Neko vrijeme se i šuškalo kako su Lana i Manson bili u vezi, ali nijedno ni drugo nisu potvrdili vezu.

Poruka videa je puno snažnija. Pokazuje i drugu stranu veze u kojima vlada nasilje a ne ljubav. Nemoguće je ne zapitati se – zašto žene to trpe?

Krajnja poruka je: "Ne nasilju nad ženama u bilo kojem obliku".

 

(Kurir)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.