Rukometašice Budućnosti zakasnile na utakmicu
Budućnost

Trening umjesto meča

Rukometašice Budućnosti zakasnile na utakmicu

Rukometašice Budućnosti trebale su danas u Zagrebu, u 18 sati i 30 minuta, da odigraju kontrolni meč protiv Lokomotive, ali zbog kašnjenja autobusa iz Slovenije odradile su su zajednički trening.

Do promjene plana došlo je zbog činjenice da su naše šampionke umjesto u 9 sati kako je bilo planirano, u glavni grad Hrvatske doputovale u 15 sati, piše na sajtu kluba.

Izabranice Dragana Adžića su jutros rano, u šest sati i 50 minuta, otputovale za Ljubljanu avionom. U glavni grad Slovenije doljetjele su u 7.40 sati, ali umjesto da za Zagreb odmah krenu, "plave" su pevoz čekale do 12.30 sati.

Zbog toga, u Zgareb su stigle tek u 15 sati, pa nije bilo vremena da se ekipa na pravi način pripremi za duel sa domaćinom.

Dogovoreno je da šampioni Hrvatske i Crne Gore, učesnici Lige šampiona odrade samo zajednički trening.

”Plave” će u utorak (17.30 sati) odigrati prijateljski duel protiv Podravke u Koprivnici. Podravka će biti rival Klari Voltering i saigračicama i u grupnoj fazi Lige šampiona nakon što je kao pobjednik kvalifikacionog turnira u Kragujevcu, izborila plasman u grupnu fazu najkvalitetnijeg takmičenja na Starom kontinentu.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.