Šumaher kod kuće za Novu godinu?
Šumaher

Još se oporavlja

Šumaher kod kuće za Novu godinu?

Legendardni vozač Formule 1 Mihael Šumaher mogao bi za Novu Godinu da dođe kući u Glandu, javljaju njemački mediji.

Šumaher je krajem prošle godine doživio tešku povredu glave na skijanju i od tada pokušava da se oporavi.

On je u vještacki izazvanoj komi proveo skoro šest mjeseci, a skinut je sa aparata u junu mesecu i  prebačen je u rehabilitacionu kliniku u Lozani.

"Šumaheru je i dalje potrebna pomoć i niko zasad ne može sa sigurnošću da kaže kada će on vratiti svoje motoričke sposobnosti , ni kada će ponovo početi da govori i da se sjeća", prenosi njemački list "Bunte" izjavu neimenovanog izvora.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.