Voditelja napao pauk dok je čitao vijesti  (VIDEO)
Grejem Stjuart

"Nije ni slutio da će da dobije nezvanog gosta"

Voditelja napao pauk dok je čitao vijesti (VIDEO)

Dok je čitao vijesti na regionalnom BBC-jevom kanalu u Škotskoj , voditelj Grejem Stjuart nije ni slutio da će da dobije nezvanog gosta. Graham je opušteno vodio vijesti, dok je iza njegovih leđa ogroman pauk smazao muvu, prenosi Jutarnji.

- Nisam znao šta se dešava. Tek kada smo vidjeli tvitove naših gledalaca shvatio sam šta se zapravo dogodilo. Nadam se da se gledaocima nije zgadio doručak. Znam da pauku sigurno nije – našalio se Stjuart.

(Jutarnji.hr)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.