Reklame uskoro i na Twitteru
Ilustracija

Neće se automatski pokretati

Reklame uskoro i na Twitteru

Twitter razvija alatku za oglašivače sa sponzorisanim video sadržajima.

Riječ je o rješenju koje će toj društvenoj mreži za slanje kratkih poruka omogućiti da stvara prihod, objavljeno je danas na veb sajtu zone-numerique.com.

Twitter pokušava da bude rentabilan i navodi da će taj metod, trenutno u beta verziji, dobiti oblik sponzorisanih video sadržaja. Njih će plaćati oglašivači u zavisnosti od broja klikova koje naprave korisnici da bi ih gledali.

Twitter je objavio da će biti sprovedene analize da bi bio izmeren nivo publiciteta i domet pokrenutih reklamnih kampanja.

Nasuprot situaciji na Facebooku, video sadržaji koje bude ponudio Twitter neće se automatski pokretati.

(Tanjug)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.