Multifunkcionalna maska za iPhone
TaskOne G3

Skriva čak 22 alata

Multifunkcionalna maska za iPhone

TaskOne G3 kućište za iPhone 5/S skriva čak 22 razna alata, a telefonu dodaje oko 89 grama što i nije pretjerano. Idealno za kampere, ali ne i za odlazak u avion.

Appleov iPhone možda ima neke nedostatke (NFC), ali uz ovu masku može odlično da posluži nekom "uradi sam majstoru#, ali i kao alat za niz raznih zadataka poput otvaranja boca.

TaskOne G3 Pro je maska koja će iPhone pretvoriti u kutiju s alatom, a debela je tek 5 milimetara. Aluminijska maska prekrivena je zaštitnim slojem, a na njenoj poleđini se skrivaju i malene nožice koje će poslužiti kao stalak za telefon.

Tu su nož, odvijači, kliješta, otvarač za boce i niz drugih alata. Cijena mu je oko 100 eura.

 
 
(B92)

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.