Ovo su najintrigantiji kupaći kostimi ikad (FOTO)
Kim Kardašijan

Pogledajte

Ovo su najintrigantiji kupaći kostimi ikad (FOTO)

Ništa ne upada u oči kao kupaći kostimi tokom ljeta. Od kada su u 18. vijeku "uvedeni" u modne anale, modeli su se mijenjali, a neke iako su od sredine prošlog vijeka teško zaboravljamo. Pojedini su nas zaintrigirali, a ovo je 8 najintrigantnijih modela. Pogledajte.

KIM KARDAŠIAN

 

Od kada je u oktobru 2013. postavila ovaj selfi, svijet je upoznao i nov termin- belfi, kada slikate svoju zadnjicu. A kupaći je postao legendaran. Kao i njene impresivne obline, svega četiri mjeseca poslije rođenja ćerkice Nort. Slika je imala u prvom mahu 1,1 miliona lajkova na Instagramu.

KEJT APTON

 

Kupaći u kome je 2011. Kejt Apton odigrala kratak ples koji se kasnije pojavio na jutjubu i imao devet miliona pregleda zabilježen je i na naslovnoj strani magazina "Sport Illustrated". Od nepoznate manekenke, ona je preko noći postala tražena i plaćena.

DEMI MUR

 

Kada se 2003. pojavila u filmu "Čarlijevi anđeli" Demi Mur je bacila sve na koljena. Njena figura je poslije tri porođaja i sa 40 godina bila kao da ima duplo manje godina.

KERI FIŠER

 

Naučno-fantastična fantazija je stvorena. Kultni serija "Ratovi zvijezda" donio je novi ideal žene u kupaćem kostimu. Princeza Leja je postala san svakog zaluđenika za SF filmove, postavši najpoznatija filmska princeza svih vremena. Njena frizura, kao i kostim, su i danas dio seksi igara mnogih parova.

MERLIN MONRO

 

Seksi Merlinka je imala nekoliko zavodljivih modela kupaćih kostima, a ovaj momenat sa plaže pokazuje da žene i sa oblinama mogu da budu zavodljive. U trenutku kada je snimljena ova fotografija, Merlin nosi veličinu 40, što se oduvijek smatralo prevelikim konfekcijskim brojem za Holivudske standarde.

RAKEL VELČ

 

Potpuno nevjerovatan kostim za sredinu šezdesetih kada je sniman film "Milion godina prije Hrista". Ovaj ultra minimalistički kupaći kostim možda nikada nije vidio more, ali je zato sa svojim stilom opisanim kao šik iz pećine na savršenom tijelu Rakel Velč.

PAMELA ANDERSON

 

Iako Pamela Anderson nije bila predviđena kao član prvobitno izabrane spasilačke ekipe za seriju "Čuvari plaže", upravo je ona postala jedan od dva najprepoznatljivija znaka ove serije. Drugi je bio visoko izrezan crveni kostim, koji je od nekadašnje "Playboy" djevojke stvorio planetarno popularnu plavušu.

URSULA ANDERS

 

Ursula Andres bila je prva Bond djevojka u filmu Dr.No. Njeno je ime bilo Honey Rider, a svaki muškarac koji se zamišljao u ulozi tajnog agenta 007 maštao je o ovoj ljepotici dok je izlazila iz mora sa nožem zakačenim oko struka. Ovo je ikonski trenutak i u modi i u kinematografiji, koji je zauvijek promijenio izgled bikinija, a BBC je 2003. godine ovu scenu proglasio najseksi momentom u istoriji kinematografije.

(ženablic)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.