Manekenke prošetale predivne seksi modele kupaćih kostima (FOTO)
Sa sajma kupaćih kostima u Parizu

Pariz

Manekenke prošetale predivne seksi modele kupaćih kostima (FOTO)

Na nedavno održanom sajmu kupaćih kostima i veša u Parizu manekenke su pistom prošetale raznovrsne modele. Od cvijetnih dezena do svedenih crnih modela, za svakoga ima po nešto. Kao najveći trendovi se nameću jarke boje, zanimljivi dezeni i jednodjelni modeli, posebno oni sa izrezima po tijelu, piše žena blic.

Ženstvene linije, zanimljivi modeli i dezeni koji privlače pažnju ostaju u trendu, a među najpopularnijim dezenima našao se i cvijetni, havajski print.

kup1

Dizajneri poručuju da kostime kombinujete sa maramama oko struka, dugačkim pantalonama ili laganim bluzama, koje bi trebalo da se slažu sa dezenom kostima.

kup2

Nakit nije neophodan, i definitivno je rezervisan samo za one koji zaista žele da privuku pažnju na plaži. Ali, štikle su neophodne, jer u njima noge izgledaju mnogo bolje.

kup3

Šljokice, mašnice, pa čak i noževi oko noge... Sve je u redu, samo da je drugačije i zanimljivo. Običan bikini bi trebalo da bude ukrašen barem dobrim dezenom, poručuju dizajneri iz Pariza.

 

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.