Nosite pocijepani džins kao Bar Rafaeli (FOTO)
Bar Rafaeli

Uvijek u trendu

Nosite pocijepani džins kao Bar Rafaeli (FOTO)

Džins je trend koji nikada ne blijedi. Komad odjeće koji je istovremeno udoban, a šik i prakičan za kombinovanje svakako su farmerice.

bar

Osim onih klasičnih, bez ikakvog detalja na njima,iscijepane farmerice su odličan izbor.Uz jednostavnu jednobojnu majicu, bijelu ili u nekoj drugoj boji, idealna su kombinacija za ljetnje večeri. Konjski rep ili punđa zaokružiće vaš urban izgled.

Ukoliko želite da vaš stajling poprimi notu sprotske elegancije, umjesto baletanki ili patika, odlučite se za jednostavne salonke.

Ovakvom stilu nije odoljela ni Izraelska ljepotica Bar Rafaeli, poznata je po tome da voli prirodan izgled.Posebno mjesto u njenom garderoberu zauzima iscijepan džins, bilo da su u pitanju farmerice ili šorts, piše Stil.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.