Seksi Žizel Bundšen reklamira luksuznu obuću (FOTO)
Žizel Bundšen

"Stjuart Vajcman"

Seksi Žizel Bundšen reklamira luksuznu obuću (FOTO)

Žizel Bundšen (33) je glavni adut kampanje brenda obuće "Stjuart Vajcman" za jesen 2014. Ona je pozirala u veoma provokativnom izdanju, a na sebi je imala samo uske bijele pantalone i visoke luksuzne potpetice.

Lijepa Brazilka je već najuspješnija manekenka na svijetu, i izgleda da ne planira da stane. Prije mjesec dana je postala zaštitno lice "Šanelovog" legendarnog parfema "No. 5", a sada je i zaštitno lice luksuzne obuće dizajnera Stjuarta Vajcmana i njegove istoimene marke.

Inače, ona je na ovom mjestu zamijenila Kejt Mos, koja je reklamiralal ove cipele predhodne dvije godine, ali joj je ugovor istekao. Umjesto da obnovi ugovor, Stjuart je odlučio da angažuje brazilskog supermodela.

- Žizel je tako iskusan profesionalac. Ona oslikava Stjuart Vajcman ženu sa uživanjem u životu, ljubavi i porodici - izjavio je Vajcman.

Inače su reklame za ovaj bred provokativne i seksi, a Žizel se tu odlično snašla. Za sada je objavljena samo jedna slika, na kojoj je u toplesu, a očekuje se a će i ostale slike biti podjednako seksi.

(zenablic)