Početak F1, Šumaheru malo bolje
Mihael Šumaher

Ohrabrujuće vijesti

Početak F1, Šumaheru malo bolje

Konačno ohrabrujuće vijesti u vezi sa stanjem u kome se nalazi sedmostruki šampion Formule 1, i to samo nekoliko dana pred početak nove sezone.

Trkom u Melburnu, u nedjelju 16. marta počinje nova sezona Formule 1, ali cjelokupne pripreme za start novog šampionata ostale su u sjenci povrede Mihaela Šumahera, koji je više od dva mjeseca u vještački izazvanoj komi, poslije teških povreda glave, dobijenih zimus na skijanju u Francuskoj.

Od tada su se pojavljivale oprečne vijesti o njegovom oporavku, bilo je znatno više onih obeshrabrujućih, ali danas se oglasila Šumaherova menadžerka i portparol Sabine Kem koja iznosi najnovije, i to optimističke informacijeu Šumaherovom zdravstvenom stanju.

''Mi smo i dalje uvjereni da će se Mihael probuditi i prebroditi sve ovo. Postoje mali, ali ohrabrujući znaci da će to tako i biti, ali smo takođe i svjesni da je neophodna velika doza strpljenja. Mihael je doživio ozbiljne povrede, ali nama koji ga poznajemo je teško da prihvatimo da on koji je prošao kroz bezbroj ozbiljnih situacija u prošlosti, može tako teško da bude povrijeđen u jednoj naizgled bezazlenoj situaciji", izjavila je PR služba.

"Ipak, bilo je od početka jasno da će ovo za Mihaela biti duga i teška borba i nastavljamo je sa timom ljekara u koje izuzetno vjerujemo, a sama dužina oporavka je za nas manje važna u svemu ovome'', saopštila je Kem i izrazila čvrsto uvjerenje da će Mihael Šumaher i iz ove, najvažnije borbe u životu, izaći kao pobjednik.

Izvor: Sportske.net