Đer kaznio Katarinu Bulatović 40.000 eura!
Katarina Bulatovic

Rumunski mediji prenose

Đer kaznio Katarinu Bulatović 40.000 eura!

Drama u Đeru - kako pišu dobro obaviješteni rumunski mediji, šampion Evrope je kaznio Katarinu Bulatović sa čak 40.000 eura!

U tekstu „Gazete sporturilor” se navodi da je crnogorska reprezentativka sankcionisana zbog toga što se nije pojavila na prvom treningu nakon Svjetskog prvenstva u Srbiji, već je novogodišnje praznike provela na Maldivima.

Zbog toga je uprava Đera „odrapila” kaznu koja je nezabilježena u rukometu. Rumuni pišu da bivša igračica Olkima mjesečno prima 14 hiljada eura, a da je za dvogodišnji ugovor trebalo da dobije i „audi Q7”.

Navodi se da je nakon izrečene kazne Bulatović tražila da trenira samo jednom dnevno, a da Mađari i trener Ambros Martin nisu pristali na takav ultimatum, već da su joj rekli da može da ide na ljeto.

Takva priča se poklapa sa dogovorenim povratkom 29-godišnjakinje iz Kragujevca u Budućnost, sa kojom je već potpisala ugovor.

Đer bi, umjesto nje, za narednu sezonu trebalo da vrati Žužanu Tomori. Da u cijeloj priči ima istine jasno je i po činjenici da Bulatović u utorak, u pobjedi nad Egerom (39:20), prvi put u sezoni nije odigrala ni minut.

Štaviše, postavlja se pitanje da li će joj Martin pružiti šansu u sjutrašnjem meču protiv Budućnosti, u prvom kolu glavne runde Lige šampiona.

(Vijesti)