Fitnes festival u Podgorici
Ilustracija

Ovog vikenda

Fitnes festival u Podgorici

Ovog vikenda, Fitnes klub Soko Gym organizovaće peti Fitnes festivala , "Budi fit, budi zdrav". Festival će se organizovati na trećem spratu podgoričkog šoping centra Mall of Montenegro.

"Bićete u prilici da prisustvujete časovima joge, pilatesa, hyp hop-a, aerobic jazz-a, kao i mnogih drugih tipova treninga, a za svaki trening u kojem uzmete učešća, dobićete 10 odsto popusta na mjesečnu članarinu u svim klubovima koji učestvuju u programu festivala", poručuju iz Soko Gym-a.

Treninge vode fitnes instruktori iz zemlje i inostranstva, a kako navode organizatori, ovo može biti idelana prilika da u toku vikenda izgubite kilograme viška, jer posjetioce očekuje čak 20 različitih treninga.

"Troje najaktivnijih očesnika osvojiće nagrade za najspremnije ljubitelje fitnesa. Za ljubitelje dobrog ritma, zabave i plesa, pripremili smo zumba party u subotu i nedjelju veče", poručuju organizatori.

U okviru festivala biće organizovana predavanja korisna za instruktore i vlasnike fitnes klubova, ali i sve one koji žele da saznaju više o njezi svoga tijela.

(Izvor:RTCG)