Spajić neće doći u Skupštinu ni 16. jula; Janović: Očigledno misli da je neka faca

Spajić neće doći u Skupštinu ni 16. jula; Janović: Očigledno misli da je neka faca

Kabinet premijera obavijestio parlament Premijer Milojko Spajić neće prisustvovati kontrolnom saslušanju pred skupštinskim Odborom za bezbjednost i odbranu zakazanim za 16. jul.

To su iz Kabineta predsjednika Vlade danas saopštili Skupštini Crne Gore.

Kako navode iz Spajićevog kabineta, premijer nije u mogućunosti da prisustvuje sjednici Odbora zbog „već preuzetih obaveza“.

Kako su ranije saopštili iz Skupštine, tema kontrolnog saslušanja je „imenovanje v.d. direktora Uprave policije i posljedice na sistem bezbjednosti u Crnoj Gori“.

- Premijer očigledno misli da ponižavanjem jednog od najvažnijih odbora Skupštine je neka faca. A zapravo ne kapira da ne samo što ponižava predsjednika Odbora koji je iz njegove partije nego pokazuje kontinuiranu neozbiljnost prema funkciji koja ga je zapala - napisao je poslanik DPS-a Nikola Janović na mreži X.

Izvor:Pobjeda

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.