Šapić: Neću više da se povlačim pred pacovima

Šapić: Neću više da se povlačim pred pacovima

Neću više dozvoljavati da me bilo ko spriječi, da zbog mira u kući, završim velike stvari u ovom mandatu, poručio je Aleksandar Šapić, gradonačelnik Beograda, na konferenciji za štampu na kojoj je oštro kritikovao ministra građevinarstva Gorana Vesića.

Šapić je naveo da neće više da trpi Vesićeve frustracije, niti da mu ovaj “kukumavči u Srpskoj naprednoj stranci”, prenosi Danas.rs.

Podsjetio je da je njega SNS pozvala, da ga je tri puta kandidovala za gradonačelnika, da je on podnio veliku žrtvu jer je ugasio svoju parlamentarnu stranku, koju drugi nisu.

- Moj jedini motiv u ovom momentu je ne da imam visok rejting, na izbore više izlaziti neću, ovo mi je posljednji mandat, i jedino što mi je važno je da dam doprinos da ovaj grad bude daleko bolji, a ko god mi bude stao na put na ovaj pacovski način, ja ću mu se suprotstaviti javno - rekao je Šapić.

Više da se povlačim pacovima, neću, to da znate, poručio je Šapić.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.