Spajić: I dalje imamo after posjete Briselu

Spajić: I dalje imamo after posjete Briselu

Premijer Milojko Spajić upitan zašto se nije pojavio u subotu na premijerski sat, je kazao da je šef kluba poslanika DPS-a Andrija Nikolić "tražio da radi građana to bude u ponedjeljak".

"Upravo zbog toga smo prihvatili inicijativu Andrije Nikolića. Moja je greška što smo prihvatili kasno u petak", poručio je Spajić.

On je odgovorio da nije bio u Briselu već da je rekao "radi posjete" te da i dalje imaju "after posjete Briselu".

"Umjesto da potvrdimo zakon i gospodina Šaranovića, imali smo performans. Zakon će se usvojiti", kazao je Spajić i dodao da će doći na sljedeći premijerski sat.

Odgovarajući na pitanje o nedolasku predsjednika Evropskog savjeta Šarla Mišela, Spajić je kazao da komuniciraju i van formalnih okolnosti te da ne može pomisliti da je otkazivanje zbog rezolucije koja daje pijetet žrtvama Drugog svjetskog rata, te da je Mišel pozvao Milatovića u Brisel.

"Treba se okrenuti budućnosti. Budimo odgovorni prema građanima. Pokažite elementranu kulturu prema građanima. To je bilo očekivano za mene. Ova argumentacija mi je nejasna - oni su tražili zbog građana da se održi u ponedjeljak", kazao je premijer.

Izvor:AntenaM

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.