Brnabić potvrdila: Srbija na EP otputovala hrvatskim avionom,
Ana Brnabić i Aleksandar Vučić

Brnabić potvrdila: Srbija na EP otputovala hrvatskim avionom, "Vučić bio očajan"

Predsjednica Skupštine Srbije Ana Brnabić potvrdila je danas medijske natpise da je reprezentacija Srbije putovala na Evropsko prvenstvo hrvatskim avionom, sa hrvatskom zastavom, kao i da je predsjednik Srbije Aleksandar Vučić zbog toga bio "izuzetno očajan". Ona je gostujući na TV Happy otkrila i zašto se ta informacija tek sada čuje u javnosti.

"To je bila tajna, ja mogu samo da pretpostavljam, da ne bi uznemiravali našu fudbalsku reprezentaciju, koja ide tamo i bori se za Srbiju, ali to je tačno, to je istinita priča. Vučić je, rekla bih, bio očajan zbog toga izuzetno. Da je sramota - sramota je", rekla je Ana Brnabić.

Prema njenim riječima, "predsjednik je to saznao kada je išao da se pozdravi sa reprezentativcima pred put u Njemačku" i, kako navodi, bilo mu je teško, ali tada ništa nije rekao.

Kako je dodala, ona lično očekuje da se odgovorni za taj propust identifikuju.

"Ja očekujem da se odgovorni identifikuju i da se vidi zbog čega se to desilo. Mi imamo našu "Er Srbiju", uvijek svi putujemo "Er Srbijom", predsjednik Aleksandar Vučić tako putuje i na duga putovanja, kao na primjer u Republiku Kinu. Takođe, kada sleti avion, vidi se "Er Srbija", to je naš ponos. Zašto se to desilo ne znam, ali znam da se desilo i da se o tome nije govorilo da opet ne bi prebacivali temu podrške našoj reprezentaciji i mislim da je to bila ispravna odluka", navela je ona.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.