Bošnjačka stranka: Istraživanje pokazatelj da naša partija vodi ispravnu politiku u kontinuitetu
Bošnjačka stranka

Bošnjačka stranka: Istraživanje pokazatelj da naša partija vodi ispravnu politiku u kontinuitetu

Najnovije istraživanje agencije DAMAR o rejtingu političkih partija, potvrda je jasne, ispravne i principijelne politike koju Bošnjačka stranka vodi u kontinuitetu, poručuju iz partije.

“Istraživanje DAMAR-a, kao i sva prethodna istraživanja, jasno pokazuju da BS vodi umjerenu, proevropsku i politiku razvoja”, naveli su iz BS.

Podrška od 6,77 odsto, sa tendencijom rasta do 8,22 odsto, prema njihovim riječima, “svojevrstan je pokazatelj stabilnosti biračkog tijela”.

“Ovo je i jasan pokazatelj da građani prepoznaju da Bošnjačka stranka, na čelu sa predsjednikom mr Ervinom Ibrahimovićem, nastavlja odlučno i posvećeno da radi na putu dalje afirmacije nacionalnih, vjerskih, kulturnih, jezičkih i drugih posebnosti i bogatog nasljeđa Bošnjaka i svih drugih naroda i zajednica u Crnoj Gori, kao i na dostizanju ideala slobode, pravde, mira, demokratije, zajedništva, ravnopravnosti, solidarnosti, socijalne kohezije, efikasne ekonomije, održivog i ravnomjernog razvoja i zaštite životne sredine”, kaže se u saopštenju BS.

Zahvalni su, kažu, svima koji podržavaju politiku i rad Bošnjačke stranke.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.