Zbog greške u broju žiro računa, nekoliko Pljevljakinja još nije dobilo pomoć od opštine u iznosu od 30 eura
BIRO PLJEVLJA/ - SKRINŠOT/TVPV

Zbog greške u broju žiro računa, nekoliko Pljevljakinja još nije dobilo pomoć od opštine u iznosu od 30 eura

Iako su žene sa evidencije Biroa rada mogle ostvariti pravo na jednokratnu finansijsku pomoć u iznosu od 30 eura od strane opštine Pljevlja sve žene još nisu iskoristile to pravo iako su blagovremeno podnijele zahtjev.

Podnošenjem zahtjeva u zakazanom periodu od 22. do 26. aprila 2024. godine u Domu Vojske  Crne Gore sve žene sa evidencije  Zavoda za zapošljavanje su mogle ostvariti to pravo.  Sekretarijat za finansije je u međuvremenu uspješno realizovao isplate novca, ali po svoj prilici  novac nisu dobile sve žene koje su imale pravo na jednokratnu novčanu naknadu.

Prema riječima nadležnih iz Sekretarijata za finansije opštine Pljevlja za jedan broj ženskih osoba banke su utvrdile da dostavljeni žiro računi nisu valjani, pa su o tome obavjestili opštinski sekretarijat.

Iz tog razloga iz Sekretarijata za finansije obavještavaju žene koje su na evidenciji biroa rada Pljevlja, a nisu dobile novac, iako su imale pravo na jednokratnu finansijsku naknadu od 30 eura, da se lično obrate Sekretarijatu za finansije opštine Pljevlja, radi ispravljanja grešaka u podnijetim žiro računima.

Izvor Dan

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.