Budžetska straža najzad profunkcionisala

Budžetska straža najzad profunkcionisala

Premijer Milojko Spajić kazao je da je budžetska straža Crne Gore najzad profukcionisala.

“Puna podrška za tim ministra Novice Vukovića. Ovo je tek početak”, napisao je Spajić na društvenoj mreži Iks.

Vuković je Vijestima kazao da je budžetska inspekcija Ministarstva finansija, nakon više od deceniju od osnivanja, počela nedavno da radi svoj posao – zakonito, profesionalno i isključivo u cilju zaštite novca svih građana, odnosno poreskih obveznika.

“Vjerujem da je to jasno, prije svega – svim članovima Vlade Crne Gore, kakvi god da su i da budu rezultati kontrola. Posebno očekujem podršku od kolega koji su po javnoj funkciji odgovorni za finansijsko – ekonomsku oblast”, odgovorio je ranije ministar finansija Novica Vuković na pitanje Vijesti kako komentariše to što je potpredsjednik Vlade Nik Đeljošaj saopštio da bi “albanski narod u Crnoj Gori možda bio spreman da pomogne uhapšenoj direktorici Agencije za spračavanje korupcije Jeleni Perovič da vrati novac ako je oštetila budžet”.

IzvorCDM

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.