Džonson: Putin će nastaviti da maršira Evropom, sledeći bi mogao biti Balkan
Majk Džonson, Foto: Shutterstock

”Vjerujem da Si Đinping, Vladimir Putin i Iran zaista jesu osovina zla”

Džonson: Putin će nastaviti da maršira Evropom, sledeći bi mogao biti Balkan

Predsjedavajući Predstavničkog doma američkog Kongresa Majk Džonson izjavio je da će ruski predsjednik Vladimir Putin ”nastaviti da maršira Evropom” ukoliko mu to bude dozvoljeno i dodao da bi sledeći na meti mogao da bude Balkan.

”Mislim da će Vladimir Putin nastaviti da maršira Evropom ako bi mu to bilo dozvoljeno. Mislim da bi sledeći mogao da bude Balkan, a mogao bi da ima obračun i sa Poljskom ili nekim od naših saveznika u NATO-u”, rekao je Džonson novinarima u Kongresu, prenosi Njuzvik.

Dodao je da bi u rat protiv Rusije radije poslao metke, nego „američke momke”.

”Da budem otvoren, radije bih poslao metke u Ukrajinu nego američke momke. Moj sin će ove jeseni krenuti u Pomorsku akademiju. Ovo je za mene vježba bojevom municijom, kao i za mnoge američke porodice”, rekao je Džonson.

Istakao je da je pružanje pomoći Ukrajini od ključne važnosti.

”Vjerujem da Si Đinping, Vladimir Putin i Iran zaista jesu osovina zla”, rekao je Džonson.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.