Sport za mlade, NLB Banka i FK Breznica

Sport za mlade, NLB Banka i FK Breznica

U okviru projekta Sport za mlade koji realizuje NLB Banka a u kojem učestvuje i FK Breznica, sinoć je realizovana radionica na temu finansijskog opismenjavanja.

Radionicu je održala direktorica NLB filijale u Pljevljima Marija Terzić sa koleginicama Jelenom Čepić i Natašom Joksović.

Iz ovog kluba je saopšteno da ih raduje činjenica da se okupili 40 djece koji su bili veoma aktivni, razgovarali sa gošćama na temu istorije novca, finansija i štednje, ali i o zaštiti planete Zemlje i svemu onome što zajedno možemo da uradimo za našu planetu.

Izvor:PV INFORMER

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.