Policija će i dalje čuvati državna tužilaštva

Policija će i dalje čuvati državna tužilaštva

To je odlučeno na sastanku vrhovnog državnog tužioca Milorada Markovića sa v.d. direktorom Uprave policije Aleksandrom Radovićem, koji je održan u Vrhovnom državnom tužlaštvu.

- Državno tužilaštvo i Uprava policije u borbi protiv svih vidova kriminala upućeni su jedni na druge i u cilju postizanja konkretnih rezultata neophodna je saradnja zasnovana na povjerenju, stručnosti i efikasnosti državnih tužilaca i službenika Uprave policije - navodi se na sajtu VDT-a.

Vrhovni državni tužilac i v.d. direktora Uprave policije razgovarali su i o neophodnosti unapređenja saradnje kada je riječ o slučajevima torture, ali i drugim, specifičnim krivičnim djelima, poput privrednog kriminala.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.