Uhapšene dvije osobe zbog pokušaja trgovine ljudima
Ilustracija

U Bijelom Polju

Uhapšene dvije osobe zbog pokušaja trgovine ljudima

Policijski službenici Regionalnog centra bezbjednosti „Sjever“, u zajedničkim aktivnostima sa službenicima Sektora za borbu protiv kriminala, a po nalogu Višeg državnog tužioca u Bijelom Polju, lišili su slobodedva lica koja se sumnjiče za krivično djelo trgovina ljudima u pokušaju.

Naime, B.M. (36) i M.M. (49) iz Bijelog Polja sumnjiče se da su izvršili krivično djelo trgovina ljudima u pokušaju, tokom decembra 2021. godine, na štetu jedne, tada maloljetne osobe,dovođenjem iste u zabludu i održavanjem u odnosu zavisnosti, pod prijetnjama da će njenim roditeljima proslijediti njene fotografije eksplicitne sadržine, koje je posjedovao B.M. u svom mobilnom telefonu, kako bi je primorali na sklapanje nedozvoljenog braka sa jednim stranim državljaninom.

B.M. i M.M. su lišeni slobode i oni će uz krivičnu prijavu biti privedeni tužiocu u Višem državnom tužilaštvu u Bijelom Polju na dalju nadležnost, navode u saopštenju iz Uprave policije.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.