Milić sa zvaničnikom NATO-a:

Milić sa zvaničnikom NATO-a:

Iskazana puna podršku ANB-u i njenom rukovodstvu

Direktor Agencije za nacionalnu bezbjednost (ANB) Boris Milić primio je juče pomoćnika Generalnog sekretara NATO-a za obavještajne i bezbjednosne poslove Skota Breja (Scott Bray), saopšteno je iz ANB-a.

“Njihovi razgovori su bili fokusirani na aktuelna regionalna dešavanja i bezbjednosne izazove, kao i NATO bezbjednosne prioritete, politike i strateške pravce. Posebno je potenciran značaj zajedničkih napora i saradnje u okviru Alijanse u svijetlu aktuelnih i anticipiranih geo-strateških izazova” ističe se u saopštenju.

Milić je kako se navodi u saopštenju Breja upoznao i sa ključnim prioritetima u radu Agencije, dok je pomoćnik Generalnog sekretara NATO iskazao punu podršku ANB i njenom rukovodstvu, izrazivši pritom posebnu zahvalnost za kontinuiranu posvećenost i vrijedan doprinos crnogorske Agencije za nacionalnu bezbjednost u okviru NATO kolektivnog sistema bezbjednosti.

Susretu je prisustvovao i v.d. direktora Obavještajnog i bezbjednosnog direktorata (OBD) u Ministarstvu odbrane, Janko Laković.

U okviru dvodnevne posjete Crnoj Gori Brej će ostvariti i niz susreta sa najvišim zvaničnicima Vlade Crne Gore.

Izvor:VOP

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.