U nesreći na jugu Hrvatske poginuli brat i sestra

U nesreći na jugu Hrvatske poginuli brat i sestra

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se sinoć dogodila na magistrali D-8 u mjestu Ratac kod Dubrovnika u Hrvatskoj poginuli su brat i sestra.

Nesreća, u kojoj su učestvovavala tri lična vozila dogodila se oko 20:40, kada su dvije osobe poginule a dvije povrijeđene koje su prevezene u dubrovačku bolnicu, saopštila je sinoć PU dubrovačko-neretvanska, prenosi Index.hr.

Kako je potvrđeno Indexu, u nesreći su poginuli brat i sestra iz mjesta Gradac. On je bio 2003. godište, a ona 2005. godište. Na Facebook stranicama mjesta Gradac brojni se građani opraštaju od njih.

Kako piše Dubrovački dnevnik, sudar se dogodio na ravnom i dobro preglednom dijelu puta, a prema neslužbenim informacijama skrivilo ga je vozilo stranih registracijskih oznaka kojim su upravljali albanski državljani.

Opštinski načelnik proglasio je Dane žalosti zbog tragične smrti brata i sestre.

“Opština Gradac proglašava Dane žalosti na području opšine Gradac od 10. do 13. aprila povodom tragične smrti Stjepana i Katarine Đerek.

Dani žalosti obilježiće se spuštanjem zastava Republike Hrvatske na pola koplja na području opšine Gradac.

Izvor: index.hr

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.