Zagoričani za godinu dana dobijaju pijacu i dom zdravlja

Zagoričani za godinu dana dobijaju pijacu i dom zdravlja

Podgoričko naselje Zagorič za godinu i po dobiće dom zdravlja i pijacu.

Višenamjenski objekat gradi se u Ulici devete crnogorske brigade i prije nekoliko dana položen je kamen temeljac.

Tu će, kako je najavljeno, biti smješteni dom zdravlja, pošta, naplatni punktovi EPCG, proedavnice, apoteke, pijaca…

pokzagoricframe0506x900

Mira Krunić iz Agencije za stanovanje kazala je za emisiju “Mreža” da će multifunkcionalni objekat u Zagoriču imati i sportsku namjenu.

“Samo urbanističko rješenje je bilo takvo da smo dobili dva objekta na jednoj parceli. Objekti će imati dva sprata i imaće nezavisne ulaze”, dodala je ona. 

U sklopu objekata planira se otvaranje raznih fitnes i plesnih sala, sale za džudo i kluba penzionera.pokzagoricframe599506x900

“U prizemlju Doma zdravlja planirano je da bude ordinacija opšte medicine i laboratorija za djecu i odrasle. Na prvom spratu biće rendgen sala i ginekologija, a na drugom biće zdarvstvena zaštita djece. Gradiće se i dječje igralište. Biće to jedan lijep i svjež prostor”, poručila je Krunić. 

Vrijednost radova je više od tri miliona eura, a Krunić je kazala da za sada radovi idu planiranom dinamikom.

“Vjerujem da ćemo sve u ugovorenom roku završiti sve”, zaključila je Krunić. 

Izvor: RTCG

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.