Raspisan konkurs za izvršnog direktora Aerodroma Crne Gore

Raspisan konkurs za izvršnog direktora Aerodroma Crne Gore

Državno preduzeće Aerodromi Crne Gore AD Podgorica rasisali su javni konkurs za izbor Izvršnog direktora na određeno vrijeme do četiri godine.

“Pored opštih uslova predviđenih Zakonom o radu, kandidat mora da ispunjava i sljedeće uslove: visoko obrazovanje u obimu 240 kredita CSPK-a (VII-1 stepen stručne spreme); da ima pet godina radnog iskustva na poslovima upravljanja; kao i znanje Engleskog jezika – srednji nivo”, navodi se u konkursu.

Poželjno je da kandidat posjeduje iskustvo iz oblasti vazdušnog saobraćaja, ekonomije ili poslovnog upravljanja i da posjeduje visoke etičke standarde i integritet.

“Kandidat koji se prijavljuje za izvršnog direktora je dužan dostaviti i sljedeće dokaze: prijavu za radno mjesto (prijava mora da sadrži podatke kandidata: ime i prezime, adresu, kontakt telefon i e-mail adresu); diplomu o stečenom obrazovanju ili fotokopiju ovjerenu pred nadležnim organom; radnu biografiju – CV; ovjerenu kopiju lične karte; izvod iz matične knjige rođenih; dokaz da ima najmanje pet godina radnog iskustva na poslovima upravljanja; uvjerenje o opštoj zdravstvenoj sposobnosti, ne starije od šest mjeseci od dana objavljivanja oglasa; uvjerenje od nadležnog suda da se protiv kandidata ne vodi krivični postupak, ne starije od šest mjeseci od dana objavljivanja oglasa”, precizira se u javnom pozivu.

Pravo prijavljivanja na ovaj Konkurs imaju i državljani drugih država u skladu sa zakonom.

Kandidati su dužni da kompletnu dokumentaciju i dokaze, dostave u originalu ili u ovjerenoj kopiji, u zatvorenoj koverti na adresu Aerodromi Crne Gore AD Podgorica, Poštanski fah 202, sa naznakom „Za otvoreni Javni konkurs za izbor Izvršnog/e direktora/ice Aerodromi Crne Gore AD“.

Rok za podnošenje prijava je 15 dana od dana objavljivanja Javnog konkursa u štampanim medijima.

Neblagovremene i nepotpune prijave se neće razmatrati.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.