Akcija povezana s međunarodnom prostitucijom: U Banjoj Luci uhapšena dva muškarca, privedene i dvije Brazilke

POD NADZOROM TUŽILAŠTVA

Akcija povezana s međunarodnom prostitucijom: U Banjoj Luci uhapšena dva muškarca, privedene i dvije Brazilke

Stanari obližnjih zgrada ispričali su da su u jednom od iznajmljenih stanova često primjećivali tamnopute djevojke iz Brazila

Policija uhapsila dva muškarca. Facebook (slika ne prikazuje događaj iz teksta)

Banjalučka policija izvršila je akciju u kojoj su uhapšena dvojica muškaraca. Akcija je, piše Srpskainfo, povezana s međunarodnom prostitucijom.

U okviru ove akcije, osim dvojice muškaraca, privedene su i dvije djevojke iz Brazila za koje se sumnja da su pružale seksualne usluge za novac.

Stanari obližnjih zgrada ispričali su da su u jednom od iznajmljenih stanova često primjećivali tamnopute djevojke iz Brazila, ali i jednu misterioznu Azijatkinju.

Akcija policije u Banjoj Luci izvršena je pod nadzorom Tužilaštva Bosne i Hercegovine.

Izvor:Avaz.ba

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.